Porsche Boxster Spyder

Това ли е краят на 911 Cabrio?

05.04.2015

От Porsche показаха откритата версия на бруталния Cayman GT4 на автомобилното изложение в Ню Йорк. Porsche Boxster Spyder се явява най-наточената версия на Cayman и е лишен от всякакви излишни екстри, като например аудио система и климатик. С това решение не сме много съгласни, но имаме ли право на глас?

Краят на 911 Cabrio или възходът на Porsche Boxster Spyder

При оформянето на извивките зад шофьора и спътника му, дизайнерите на Порше са вдъхновени от 718 Spyder, а предната и задната броня е идея, взета от Cayman GT4.

Porsche Boxster Spyder е новото бижу на немската компания

Представиха Boxster Spyder в Ню Йорк

Както вече споменахме, колата е лишена от всякакви излишни екстри. Воланът и седалките са олекотени, а ако толкова държите да добавите музикално озвучение и климатик към автомобила, то може да го направите без доплащане.

Вижте още: Porsche 911 Carrera GTS

Инженерите на Boxster Spyder също са се погрижили за вашето удобство и незабравимо изживяване, карайки новото Porsche. Те са избрали по-твърдо окачване, което е свалено с 20 мм по-близо до асфалта. Супер автомобилът е оборудван с единствената предлагана 6-степенна механична скоростна кутия, а скоростния лост е с 22 мм по-къс от обичайното. Двигателят е от Carrera S и разполага с мощност от 375 конски сили, като отстъпва с едва 10 к.с на Cayman GT4, но пък е напълно достатъчен да спринтира до 100 км/ч за 4,5 секунди и да развива максимална скорост от 290 км/ч.

Porsche Boxster Spyder

Porsche Boxster Spyder слага край на 911 Cabrio

Сами се убедихте, че Boxster Spyder е едно доста наточено кабрио, но тук идва и въпросът: това ли е краят на 911 Cabrio? Времето ще ни покаже, но определено за повечето фенове на Порше, 911 си остава класика.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването