Exclusive Cayman S – едно по-различно Porsche

Най-големите промените идват в затъмнените детайлите и новите джанти

10.08.2015

Мотото на новото Porsche е „Аз съм различен“, а най-големите промени по Exclusive Cayman S са затъмнените детайли и 20-инчовите SportTechno джанти, които правят автомобила да изглежда убийствено красив. Останалите промени не са много, но все пак придават уникален вид на автомобила.

„Аз съм различен“ с промененото Porsche Exclusive Cayman S

Преди да ви разкрием някои от най-отличителните промени по автомобила, искаме да ви припомним, че Cayman S разполага с 3.4-литров агрегат с мощност от 325 конски сили. Ускорението му от място до 100 км/ч е за 4.9 секунди, а максималната му скорост е 281 км/ч.

Exclusive Cayman S – едно по-различно Porsche

Новите 20-инчови джанти SportTechno

Най-отличителните промени по новото Cayman S са новите 20-инчови джанти SportTechno, както и затъмнените детайли по автомобила като фаровете, техните пръскачки, корпусите на огледалата и арката над двойния централен ауспух. На пръв поглед незначителни промени, които са придали на автомобила един убийствен и много по-различен вид.

Вижте още: Porsche Boxster Spyder

Черното надделява и в интериора на Cayman S. Циферблатите са бели с черни елементи, а тапицерията на автомобила е в цвят тип Espresso. Дизайнерите на Porsche са обърнали изключително внимание към детайлите, като кормилната колона, централното огледало и вентилационните решетки също са получили от кафявата кожа.

Porsche Exclusive Cayman S

Промененото Porsche Exclusive Cayman S

Определено тези малки промени са разкрасили до неузнаваемост автомобила и му придават един много по-изтънчен и различен вид. Дали бихме си го купили за служебна кола? Вече знаете отговора на този въпрос…

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването