“Последният ловец на вещици”

С участието на Вин Дизел

03.11.2015

Хелоуин отмина, но вещици и други мистични същества продължават да съществуват, дори и само във филмите.

Затегнете коланите и яхвайте метлите, защото “Последният ловец на вещици” е всичко, което стои между човечеството и най-ужасяващите вещиците в историята.

“Последният ловец на вещици” – нов филм с участието на Вин Дизел

Филмът е режисиран от Брек Айснер, а в главната роля е 48-годишният актьор Вин Дизел, който се въплъщава в безсмъртния ловец на вещици. Неговата мисия е да спре чумата и да спаси човечеството.

Героят му Kaulder (Вин Дизел) е ловецът на вещици, който е проклет с вечен живот още през Средновековието, от кралицата на вещиците (Julie Engelbrecht). Тя планира да разгърне смъртоносната чума, за да унищожи човечеството, но Kaulder успява да я победи.

"Последният ловец на вещици"

iamag.co

Julie го е проклела с вечен живот, като наказание, но 800 години по-късно, Kaulder все още работи, като ловец на вещици за организация, която има за цел да поддържа примирието между хората и вещиците.

Откакто той е направен безсмъртен, от кралицата вещица, Kaulder е придружен от свещеник наречен “Dolan”, чиято основна цел е да отчита постиженията му и да бъде неговият пазач.

Интригуваща хорор история, която вече може да бъде гледана в кината.

Какво ще кажете?

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.