Повече реални фенове във Facebook

Инфографика

20.07.2015

Имате бизнес страница във Facebook и искате да увеличите аудиторията си? Изморени сте от фалшивите обяви за добавяне на реални фенове и искате най-накрая да откриете начин, как да привлечете само реални хора. Значи тази статия е точно за вас!

Преди време беше доста по-лесно да увеличим Facebook аудиторията си и то за много кратко време, но нещата се промениха и сега рекламните разходи са доста по-скъпи от преди 2-3 години.

Вижте още: Как да имаме добър имидж във Facebook

Искате да имате добре развита Facebook страница, но не сте сигурни кои са правилните стъпки и не знаете какво трябва да предприемете, за да развиете бизнес страницата си? За да сме ви полезни за пореден път, ще споделим с вас една страхотна инфографика, дело на Нейл Пател, която ще ви покаже стъпка по стъпка как точно да привлечете само реални фенове към бизнес страницата си и как да взаимодействате по-добре с тях.

6 неща, които трябва да направите, за да привлечете повече фенове във Facebook

1. Започнете с едно от най-важните секции: About us. Въведете цялата налична информация за бизнеса си и го представете пред хората по най-добрия начин.

2. Поканете приятелите си и ги помолете да споделят страницата ви на техните приятели.

3. Използвайте и други социални канали, за да популяризирате страницата си във Facebook.

4. Вградете Facebook like box в сайта си. Поставете го на видно място.

5. В началото използвайте Facebook рекламата, за да популяризирате дейността си пред повече хора.

6. Вградете Facebook like бутон в сайта си. Отново го поставете на видно място.

Ако пък все още нямате бизнес страница във Facebook, то сега е времето да си създадете една, защото това е една от най-посещаваната социални мрежи в момента и може да ви донесе тонове посещения на сайта. Също така Facebook ви дава страхотна възможност да създадете перфектна реклама що се отнася до цена/ефективност. Възползвайте се от нея!

Така че не се колебайте да приложите стъпките от инфографиката на Нейл Пател и ще увеличите значително броя на феновете си, без да влагате кой знае колко средства.

Страхотна инфографика показваща, как да привлечем повече реални фенове във Facebook

Как да привлечем повече реални фенове във Fb

Източник: quicksprout.com

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването