Разнообразието води до повишаване на оргазма

Ново откритие от любимите ни учени

09.08.2015

Измина известно време от последното откритие на нашите любими учени, което споделихме с вас. След като разбрахме защо трябва задължително да си вземем лятна отпуска, сега идва моментът, в който мъжете трябва да разберат как да повишат оргазма си чрез сексуалното разнообразие и да избягат от скучната моногамия. Точно така, правилно сте разбрали – мъжете, които правят секс с различни жени, изпитват по-силен оргазъм от останалите, но за това малко по-надолу в статията.

Сексуалното разнообразие води до повишаване на оргазма при мъжете, твърдят учени

Благодарение на нашите любими учени и тяхното революционно изследване в Еволюционната психология, вече може да сме сигурни, че разнообразните връзки водят до повишаване на оргазма. Някои от основните характеристики, които са открили учените са: по-голяма издръжливост, по-високо количество на отделената семенна течност, както и повишен интензитет на оргазма при мъжете.

Вижте още: Женският оргазъм – мисията невъзможна

До това откритие се е стигнало, благодарение на експеримент, който се е провел в продължение на две седмици. Учените са поканили 23-ма мъже, които е трябвало да гледат порно филми на всеки 48 часа. В името на благородната кауза, мъжете трябвало да описват всички положителни и отрицателни преживяваните по време на интимните мигове със себе си. През първата седмица учените прожектирали видео, което било с едни и същи актьори, а през втората пуснали разнообразни кадри и разкрили истината – новото преживяване винаги води до по-силен оргазъм.

Разнообразието води до повишаване на оргазма при мъжете

Сексуалното разнообразие влия положително на мъжете

Разбира се, чрез това еволюционно откритие, учените не предлагат, че трябва да правим безразборен секс с всяка непозната, а просто да се възползваме от знанието, което ни дават. Главната полза от това откритие е за двойките, които се опитват да имат деца, защото според учените, гледането на порно с други актьори, може да събуди половата сила на мъжа и да се отрази положително за бъдещото поколение.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването