Повишете либидото си

За по-сладострастни изживявания

16.05.2012

Напрегнатият живот, който водим, безвъзвратно влияе пагубно върху сексуалното желание. Всеки от партньорите е уморен, напрегнат от ежедневните грижи и последното, за което мисли е сладострастни изживявания.

Но нека не забравяме, че сексът е отличен лек срещу стреса. Няма да съжалявате, след като усетите, че напрежението е отминало. Не пренебрегвайте половинката си!

А ето и няколко съвета за това, как да повишиш либидото си:

Забрана на тютюнопушенето: Пушенето затруднява кръвообращението, включително в областта на пениса. Смята се, че цигарите променят и концентрацията на тестостерон, който е пряко свързан с либидото. Помислете върху това, дали си заслужава да продължавате с вредния навик!

Добра форма: Ако отделяш всеки ден поне по 30 минути, за да тренираш, това ще повиши нивата на ендорфините ти, оттам и настроението и желанието за секс. Дори да не можеш да спортуваш всеки ден, ако го правиш относително редовно, това ще помогне на сексуалния ти живот. Да не говорим, че ще подобри самочувствието ти, което също е много важно в леглото.

Вижте още: Изваяни мускули или силна имунна система?

Здравословно хранене: Храната е източник на енергията в тялото ни. За това, внимавайте какво хапвате. Плодовете и зеленчуците са богати на минерали и витамини, които помагат за доброто кръвоснабдяване на гениталиите. Какво ще изберете следващият път от магазина?!

Афродизиаци: Едва ли има универсална храна за моментално сексуално желание, но някои храни значително могат да помогнат. Изберете шоколад, сметана, екзотични плодове, морски дарове (като скариди) и се насладете на едно прекрасно изживяване.

Добро настроение: И, разбира се, най-важното „настроението“. Забравете за лошите емоции през деня и се насладете на почивката! Една усмивка и нежна ласка е гаранция за прекрасни емоции.