Уникално добри Power Point инструменти

Тези инструменти ще ви помогнат да впечатлите своята аудитория:

23.03.2014

Можете ли да повярвате, че са минали 25 години от създаването на Power Point, а светът все още се възползва максимално от свойствата му. Разбира се не липсват и множество други инструменти, които могат да ви помогнат да направите перфектна презентация. Но много от нас обичат Power Point и него заменят и до ден-днешен. За тези от нас днес сме подбрали да представим някои полезни Power Point инструменти, които да направят презентацията ви отлична.

Представяме ви Power Point инструменти, с които да впечатлите своята аудитория:

– PPT tools add-ins, малки програми, които се добавят към Power Point и увеличават неговата използваемост. С тяхна помощ може значително да съкратите времето за направа на слайдове и същевременно да увеличите качеството им.

Вижте още: Prezi – презентирай ефективно и атрактивно

FixLinks: презентациите, трябва да са интерактивни, включващи линкове, снимки, видеа… това добавя живот на скучния текст. Но ако решите да местите презентацията си, което се налага в над 90% от случаите, защото представянето е на различно от вашето устройство, тези линкове в чести случаи се чупят или се затриват. FixLinks Pro решава този проблем и може да Ви спести доста неприятни емоции в момент на презентиране.

ImageExport: лесен и удобен начин бързо да експортнете снимките от своята презентация. Power Point ви позволява да свалите всички данни от слайдовете в различни формати, но в повечето случаи не сваля картинките в пълния им размер и качество. PPT ImageExport ви дава възможност да съхраните снимките във формата и размера, който желаете, да експортнете слайд, няколко слайда или цялата презентация.

ShapeStyles: Когато имате толкова много възможности да стилизирате презентацията си по най-добрия начин, защо да ги пропилявате. С помощта на ShapeStyles може да приложите всички стилове познати ви и от Word.

PPT2HTML – Customized HTML from PowerPoint: Този туул Ви позволява лесно да запазите презентация си, като уеб страница. По-важното е, че запазва форматирането и стиловете, които сте задали, за да не получите нежелан изглед.

LanguageSelector: Изберете езика на своята презентация, за да може селектора да отбелязва грешките, които сте допуснали.

Вижте още: 10 съвета за успешна презентация от Стив Джобс

Prep4PDF: Лесно и удобно запазете Power Point презентацията си в pdf формат.

Resize: Уверете се, че презентацията ви ще изглежда добре на всички резолюции. Преобразувайте в 16:9, 16:10, widescreen до 4:3 или друг персонален размер, без да загубите форматирането на файла.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.