Прасе в рокля на Вивиан Уестууд

15.02.2014

Прасе в рокля на Вивиан Уестууд Докъде стигна творческото мислене, щом една от най-известните дизайнерки на нашето време, Вивиан Уестууд ще създаде сватбена рокля на прасе. Всичко това Ви звучи абсурдно, но нека бъдем малко по-специфични и уточним, че всичко се проектира за новия филм на Дисни.

Нашите любими мъпети отново са на големия екран и ще бъдат по-вълнуващи от всякога. В новата поредица, героите са на пътешествие в Европа. Мис Пиги, която е облечена в един от дизайните на Уестууд, се опитва да накара любимия й Кърмит да се ожени за нея. Това разбира се се случва от години, но дали ще има „хепи енд“ накрая и продуцентите не разкриват.

„Вивиан Уестууд е блестяща, също като мен“, заяви мис Пиги. „Когато я поканих да ми ушие сватбената рокля те беше повече от развълнувана да го направи“.

Прасе в рокля на Вивиан Уестууд

Роклята, която има придружаващ воал от тюл в цвят на слонова кост, има корсет, който е направен от рециклирани пластмасови бутилки.

Британската дизайнерка Уестуут говори за роклята в мартенския брой на Харпърс Базар в Америка. Тя казва: „Роклята е един от любимите ми стилове. Тя се нарича рокля на Съда и е вдъхновена от 17-ти век, английски кралски особи и двора на крал Чарлз II… Тя е разработена специално от рециклирани бутилки за вода, които са обсипани с пайети. Това е идеалният избор за кралска свиня.“

Прасе в рокля на Вивиан Уестууд

Любимите мъпети излизат  по кината в Англия на 28 март.

Автор: Христина Розова

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването