Правенето на секс = ефикасен начин да станем умни

12.03.2014

Правенето на секс ни прави по умни Някой свързват секса единствено и само с удоволствие и задоволяване на човешките нужди, а други го разбират като наградата от поредната зарибявка в местния бар. Малцина са тези, които знаят, че той е като ваксина против гриповете и служи за топене на калории. За дамите можем да кажем, че е крайно време да спрат да гладуват и да прибягват към тъпи диети. Единственото нещо, което трябва да направят е да се обърнат към нас мъжете, а ние си знаем работата.

Да преминем към същинската част. Сега ще се изненадата какво научихме! Според изследователи от Мериленд и Южна Корея, половия контакт се обвързва с интелекта на партньора ни. Също така правенето на повече секс може да бъде положително и за мозъчните ни клетки. Креватната гимнастика води до повишаване на кислорода в мозъка ни, което пък от своя страна води до увеличаване на коефициента на интелигентност. Плюсовете от правенето на повече секс не спират до тук. Чрез по честия полов контакт се продуцират повече неврони и хипокампуси, което спомага за увеличаване на дълготрайната памет.

Правенето на редовен секс ни прави по-умни

Нека спрем с научните изследвания и твърдения до тук. Правенето на повече секс ще увеличи удоволствието от връзките ни, ще заздрави организма ни, ще ни помогне с топенето на излишни калории и ще стегне някой части на тялото ни и най-важното нещо: ще ни направи по-умни!

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването