Предимствата да си жена

Защо не трябва да съжалявате, че сте се родила жена

10.12.2013

Случвало ли ви се е понякога просто да ви се прииска да сте мъж и нещата да са далеч по-прости… Я си помислете пак!… Да бъдеш жена изобщо не е толкова лошо, напротив – трябва да бъдем благодарни за това. А какви по-точно са предимствата да бъдеш жена? Запознайте се с част от способностите, които притежаваме само ние и за които мъжете могат само да завиждат…

Най-големите предимствата да си жена

Можем да се преструваме и то без никой да разбере – като започнем от малките незначителни неща, които с лекота можем да прикрием с миловидния си поглед и достигнем до симулиране на оргазъм. Досещате се, нали? Всяка жена се е възползвала  от тази си способност… и със сигурност работи.

Можем да се преобразим само с малко грим – който е измислим козметиката има едно голямо „Браво!”.

Само за броени минути, с помощта на малко грим можем да прикрием някои малко недостатъци и да изглеждаме адски секси. Дори когато сме болни, криво ни е, или ставаме от сън… малко спирала и червило може да ни преобразят.

Предимствата да си жена

Защо е хубаво да си жена

Ние живеем по-дълго – ето и още едно предимство – жените живеят от пет до десет години по-дълго от мъжете. Напълно достатъчно време да направиш всичко, което си поискаш.

Можем да обличаме каквото си пожелаем – за разлика от мъжете, ние можем да носим и панталони, и поли, и рокли – каквото си пожелаем. А и като се замислим, една сексапилна минипола със сигурност може да ти осигури няколко безплатни питиета – още един бонус за нас.

Множествените ни оргазми – естествено това зависи от партньора ни и дали той е достатъчно добър. Ако имаме този късмет, може да изпитаме това удоволствие и то няколко пъти един след друг.

Вижте още: Нереалистичните очаквания на мъжете

Можем да флиртуваме на воля  понякога флиртът на един мъж с жена може да му изиграе лоша шега и тя да го приеме за нахален и досаден тип. Ако ние флиртуваме обаче, това може да изглежда доста секси. Само един поглед може да привлече мъжкото внимание и да ни спечели поредния безплатен вход или питие.

Не се притесняваме, че няма да ни стане  да, на нас винаги „ни става”! Или с други думи, няма възможност да попаднем в неловка ситуация и да се изложим пред нашия партньор. Нужно ни е само малко да се възбудим и сме готови за бурни и страстни изживявания. 

Винаги можем да си намерим извинение – да, не е ли чудесно! Именно така неприятният за нас ПМС може да ни е доста полезен в някои ситуации. Само споменаването на думички като „болки“, „тампон“, „менструация“ – и мъжете веднага се съгласяват да стане на твоето.

И освен това винаги може да използваме женските си проблеми като извинение, когато не ни се прави секс.

Предимствата да си жена

Жените винаги могат да си намерят извинение

Можем да контролираме възбудата си – за какво говоря ли? Знаем къде и кога може, и къде не е уместно, и до известна степен може да се контролираме, за разлика от мъжете.

А хубавото при нас е, че дори и да се възбудим на публично място, това няма да стане достояние за никого без наше желание.

Най-голямото предимство – женските гърди – и мъжете ги имат, но не  в тези размери и в никакъв случай няма как да ги използват.

Независимо дали са по-малки или по-големи, женските гърди са едно от нещата, за които трябва да сме благодарни. Припомнете си само колко пъти сте получавали безплатни питиета, по-бързо обслужване и мъжкото внимание, точно заради тях?

Получаваме подаръци  какво по-приятно нещо за една жена да бъде обградена с внимание и да получава красиви подаръци от противоположния пол.

Особено сега, в месеца, изпълнен с много настроение и празници, може да се възползваме от това предимство. Нужно е просто да бъдем мили с половинката си (или с обожателите), да се усмихнем и да споделим за онова красиво бижу, прекрасната рокличка, която ще ни стои адски секси или пък така мечтаната екскурзия до някоя любима страна.

Жени, възползвайте се, че сте се родили такива!

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.