Предимствата да си необвързан

Не се депресирайте, а извлечете най-доброто от ситуацията

29.06.2013

Най-накрая сте приключили една изключително усилна и тежка връзка, в която не сте били себе си, която ви е поставяла в окови или просто нещата не са се получили така както е трябвало. Е, не съжалявайте за нищо, което ви се е случило в миналото, защото имате шанса да сте отново себе си, сега и занапред. Ние от Списание VIP ще ви покажем какви са предимствата на това да сте необвързани и най-важното да намерите отново себе си.

Вижте 9 от предимствата да си необвързан

Изглежда, че всички около вас са или щастливо обвързани или са се запътили към олтара, което ви кара да се зачудите какво не ви е наред и дали вече не сте изпуснали шанса си. Преди да започнете с отчаянието ето предимство номер 1, което ще ви отърси от тази мисъл.

Свобода – най-накрая може да си отдъхнете и да се почувствате свободен. Не мислите за никой и се отдавате изцяло на времето за себе си, което ви е отредено. Представете си само време без караници, спорове и скандали – безценно.

Експериментирате отново – имате възможност да експериментирате отново с неща, които не сте имали възможност да направите преди или пък са ви спирали определени обстоятелства. Щурите и приключенски преживявания са за предпочитане. Флиртувайте с готиния пич от бара или пък се запознайте онлайн с мацка, която ви е направила силно впечатление. Няма граници, защото вие сте свободни.

Вижте още: Обвързани vs Необвързани

Имате време за себе си – най-накрая дойде ред и на спортните занимания, книгите и гледането на филми. Понякога връзките те карат да се чувстваш като роб и да следваш всяка една стъпка на партньора, било то да приготвиш вечеря или пък да чистиш след него/нея. Спирате с перфекционизма и си позволявате една пица в леглото със забавен филм. Друга приятна част от времето за себе си е леглото. Да, точно така, цялата спалня е само за вас и няма вече хъркане, бутане, бълнуване и излишна коса или косми, които да ви се бутат в лицето.

Предимствата да си необвързан

Повече време за шопинг

Социални контакти – вече сте свободни и имате възможността да се запознавате с нови хора, без да бъдете ревнувани или подложени на разпит от типа „Кой беше този?” или „Тази защо те гледаше така„. Общуването с нови хора, ще ви отвори и нови възможности.

Всичко е толкова вълнуващо – заключени в еднообразието на една връзка, повечето хора забравят за романтиката и малките неща, които са ги сближили. Дните и нощите са монотонни и дори сексуалните преживявания са в дефицит или пък въобще ги няма. За сметка на това, вие сте свободни да изпитате тръпката на влюбването отново, защото принца на белия кон е скрит зад някой ъгъл. Пеперудите в стомаха пърхат, тръпки ви побиват и се изчервявате като ученичка.

Не се съобразявате с никой – не се ръководите под чужд график и единственото време, което имате е единствено и само за вас. Момичетата най-накрая ще прекарат цял ден в мола или в козметичния салон, без да бъдат пришпорвани от някого. Момчетата най-накрая ще прекарат една мъжка вечер с приятели на мач и бира, без да се съобразяват, че на нея ще и е скучно.

Възстановяване на старите ви контакти – всички знаем, че започването на една връзка стеснява комуникацията с приятелите ви, дори и някои спират да общуват, което според нас е изключително нередно да прекратиш взаимоотношения с даден човек, заради половинката си. Това е една изключително, често срещана грешка, която се проявява при голям процент от хората. Сега имате възможност отново да се срещнете с тези хора и да възобновите отношенията си, защото няма кой да ви ревнува и ограничава.

Предимствата да си необвързан

Флиртувайте свободно

Сватбите са по-забавни – това е един от забавните поводи, при който всичко е позволено. Няма етикет и правила, запознавате се с красивата шаферка или симпатичния братовчед на булката и започвате да флиртувате след първото, второто питие. А и все пак може никога отново да не ги видите, така че действайте за спорта.

Няма вече излишни подаръци – неловкият момент на купуването на подаръци по някакъв повод винаги затруднява двойките. Първоначално е изключително лесно да подариш на някой парфюм или пък бижу, но след третия повод идеите се изчерпват и започва голямото чудене и налучкване, след което и двамата остават недоволни от това, което са получили. За вас необвързани е едно голямо предимство, от което само може да се възползвате. Най-накрая ще си купите нещо, което сте искали от доста време и си позволявате да се поглезите.

Това бяха нашите предимства, които изтъкваме пред това да си обвързан, но разбира се не ни разбирайте погрешно. Няма по-хубаво нещо от това да си влюбен или обичан, но някои път обстоятелствата са такива, че оставаме сами. Не се депресирайте, а извлечете най-доброто от ситуацията.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.