Не се плаши да предложиш да правите мръсен секс

Ти трябва да си този, който води парада!

29.07.2012

Не се плаши да й предложиш да правите мръсен секс. Днес жените са много по-разкрепостени от мъжете, и само едно твое предложение и вече може да сте в леглото, без дори да си осъзнал как е станало.

Не си мисли, че жените си падат само по стандартните неща. Те дори са по-склонни от нас да експериментират и да пробват нови неща. Дори да си мислиш, че мацката е скромно момиче, която предпочита само стандартния секс, може да останеш изключително изненадан, че това не е точно така. Просто всичко е въпрос на правилен подход.

Как да й предложиш да правите мръсен секс?

Говорете си мръсни неща – за да провокираш една жена, трябва да й покажеш, че я харесваш. Трябва да я накараш да се чувства желана, да се чувства искана и това ще я провокира да прави неща, за които ти дори не си си и представял. С няколко мръснишки думи, може да я нажежиш на макс.

Твоите фантазии – много е важно да говорите за секс и извън леглото. Разказвай и как виждаш ваш бъдещ контакт, какво би искал да опиташ, как искаш да го направиш, какви мръснишки пози искаш да пробвате и т.н. Дори в първия момент да изглежда потресена от твоите желания, 100% тя вътрешно ще иска да ги изпълни с теб. Така, че няма от какво да се притесняваш от първото й впечатление.

Не се плаши да предложиш да правите мръсен секс

Твоите фантазии

Нейните фантазии – не бъди егоист. Поговорете и за нейните фантазии. Нека ти разкрие мечтата си в леглото, какво е искала да направи, а не е успяла и т.н. За да разбереш дали една жена е мръсница, трябва да я предразположиш да говори мръсотии. Понякога може да се учудиш едно кротко и невинно създание, какви фантазии може да има.

Учете се взаимно – преоткривайте заедно нови, мръснишки номера. И двамата бъдете ученици.

Не се плаши да предложиш да правите мръсен секс

Учете се взаимно

Порно – колкото и изтъркано да звучи, в порното може да се видят всички мъжки фантазии за секса. Намери подходящо порно и го гледайте заедно. Сподели й, колко много ти харесва и как искаш да го пробваш. Тя ще е достатъчно разгорещена, за да не ти откаже.

Вижте още: Как да сме по-щастливи в леглото?

Секс инструменти – какво е мръсният секс без нужните секс играчки? Секси белезници, атрактивно бельо и много други играчки. Отидете до най-близкия секс шоп и си изберете някоя извратена играчка.

Много е важно да запомниш, че ти трябва да си този, който води парада. Бъди инициаторът на мръснишките номера.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването