“Недостъпният” – причина на успех

Каква е най–добрата формула да спечелиш дадено момиче?

16.05.2012

Да си представим, че имаме следната случка. Момче флиртува с момиче, излизат на среща и момчето се обяснява как не може без момичето, държи се доста мило с нея и т.н. Но вместо да я впечатли и тя да стане негова се получава обратният ефект – момичето се отдръпва от него, а момчето се чуди къде е сгрешило. Това е случка, сполетяваща доста хора. Сигурен съм в това. Тогава следва и въпроса – къде сгреших? Нали момичетата си падат по романтици? Така е пичове, мацките харесват такива неща и ги искат, но се съгласете с мен, че ако им го покажете още от първата среща нещата не се получават. По-скоро ще ги уплашите, отколкото да ги спечелите.

„Бързата работа, срам за майстора” са казали хората!

Далеч по-правилна и печеливша стратегия би била да се държите по-дръпнато и съвсем леко да показвате, че имате интерес към нея. По-скоро да им загатвате, но те да не са сигурни в чувствата ви. Да ги карате, да се интересуват, да се мъчат да разберат какво всъщност изпитвате към тях. Тук се появява недостъпният.

Как да бъдем “Недостъпният” и да имаме успех с жените

По-трудната част е как да го играеш недостъпен, без да загубиш интереса от страна на мацката.

Определено гледай да не изглеждаш надут, арогантен с две думи „голямата работа”. Повечето жени не си падат по самохвалковци и бързо ги режат. Дръж се нормално, загатни й, че имаш интерес към нея, но съвсем леко, без да ставаш натрапчив и припрян.

"Недостъпният" - причина на успех

Заинтересованост + отдръпнатост

Когато излезете един, два пъти, спри да я търсиш за известно време и виж дали тя ще прояви интерес. Остави я тя да те покани на следващата среща. Повярвайте ми, жените не обичат да правят първата стъпка, и това може дори да ги изнерви, но когато са си харесали някой, а той не ги потърсил известно време, ще има ответна реакция от тях, най–малкото да разберат дали пича е загубил интерес към тяхната особа. И жените като нас знаят, че ако са си харесали някой и те трябва да държат интереса иначе ще го загубят.

Повечето момчета прибягват към ранни подаръци мислейки си, че ще я спечелят. Да, би я спечелил ако е някоя материална кифла, без никакво съмнение даже. Ако обаче искаш свястно момиче, този метод ще ти изиграе лоша шега. Ако искаш да им демонстритраш жестове на внимание и отношение е едно, но да се опитваш да спечелиш доверието и с материални неща още в първите дни – съвсем друго!

Гледай да не си обсебващ, това адски ги дразни. Да си представим, че всичко между вас върви добре и ти изведнъж ставаш обсебен от нея. Постоянни обаждания „хей, къде си” или смс-и ще доведат само до отегчение от нейна страна и най–много да ти бие шута. Всеки иска свобода и това е факт. Никой не иска да бъде задушаван. Просто и оставяй пространство, покажи и, че и вярваш. Остави я да си говори и да прави каквото иска. Но това е до време разбира се, защото когато и двамата се влюбите, това ще ви създава проблеми. Това е стратегия, която може да приложите в първите месеци, докато не се привържете достатъчно един към друг и започнете да се пазите взаимно от други фактори. Един вид, започнете да се ревнувате и тогава нещата се преобръщат, но това е друга тема.

Вижте още: Поуките извлечени от провалени връзки

Ако пък нещата не вървят добре и момичето започне да ти прави намеци, че нещо не се получава, че нещо в теб не е както трябва, не се отчайвай, просто се отдръпни от нея!

Това би било по-правилен ход от това веднага да започнеш да се оправдаваш и да си намираш различни причини, защо връзката ви не се получава. Имайте достойнство пичове, не бъдете мекотели!

Отдръпнете се от нея, и чакайте нейният ход, чакайте тя да ви потърси.

Достигаме до извода, че най–добрата формула да спечелиш момиче е:

Заинтересованост + отдръпнатост

Това кара мацката да иска да те спечели, да те опознае по–добре и да привлече вниманието и интереса ти към нея.

Бъдете интересни на дамите, не бъдете досадни, бъдете джентълмени и едва ли ще имате проблем със свястно момиче!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването