Приложение ще измери гръдната Ви обиколка

Статистиката сочи, че повечето жени, които влязат в магазин за бельо са изгубени относно размера

09.11.2013

Знаете ли кой размер сутиен носите или въобще какъв е размерът на гръдната Ви обиколка? Повечето жени носят грешен размер сутиени, които не само не отговарят на физическата нужда от него, но и на естетическата.

Жените с по-малък бюст винаги избират сутиени с големи подплънки, които не само притискат, така или иначе малките им гърди, но и деформират формата им като цяло. Други жени с по-пищни форми път избират сутиени, които просто да им станат, което е също грешна стратегия.

Кой е идеалният сутиен за Вас и как да го изберем от тук нататък, ще трябва да попитате смартфона си.

ThirdLove е приложение, което ще измери гръдната Ви обиколка вместо Вас

Статистиката сочи, че повечето жени, които влязат в магазин за бельо са изгубени относно размера. На всеки няколко месеца в Америка и не само, излиза нова рекламна кампания, която освен, че предупреждава жените за рака на гърдата използва маркетингова стратегия, за да ги насочи да избират с точност размера на това на пръв поглед не толкова важно приспособление.

Иновативно приложение мери гръдната обиколка

Иновативното приложение ThirdLove ще измери гръдната Ви обиколка

Най-новото, революционно приложение, което бе създадено специално за нас жените се намира в смартфона ни. То се казва ThirdLove и определя реално, кой е вашият идеален размер за сутиен – това споделят от TechCrunch. Приложението ще Ви упъти до там, че трябва да заснемете две снимки на вашите форми, със сутиен разбира се, след което да ги изпратите на базата данни на ThirdLove. Техният персонал ще анализира тялото Ви и бързо ще изпрати обратно новия Ви размер.

За да бъдем честни, приложението ще Ви улесни дотолкова, доколкото не трябва да се налага да се срамувате в магазин за бельо и да водите неловък разговор с продавачите. Всички знаем колко е досаден въпросът: „Стана ли Ви?, Искате ли по-малък?, Казах Ви, че няма да Ви стане… “ или нещо от сорта.

Възползвайте се от приложението колкото можете, защото никога не е сигурно, кой хакер ще се намеси в базата данни и ще се възползва от снимките.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.