Приложение плаща сметката в ресторанта

Находчиви ресторантьори в Ню Йорк, започват използването на мобилно приложение, наречено Cover

23.02.2014

Колко пъти ви се е случвало след прекрасна вечеря с приятели, да си развалите настроението, като дойде време да се разделя сметката? Определено е досадно, както за гостите, така и за сервитьорите, които трябва да се справят с една купчинка банкноти и карти, от които всеки чака да си вземе някакво ресто. И настава една суматоха, в която всеки иска да види сметката, за да си сметне дължимото.

Мобилно приложение плаща сметката в ресторанта вместо Вас

Находчиви ресторантьори в Ню Йорк, започват използването на мобилно приложение, наречено Cover. С негова помощ дори не се налага да чакате сервитьора да ви донесе сметката. Можете да я платите през смартфона си.

Мобилно приложение ни плаща сметката

Мобилното приложение Cover ни спестява деленето на сметката

Още по-хубавото е, че не се налага да се занимавате с деленето на сметката. Cover ще направи това вместо Вас.

Вижте още: 6SensorLabs – тествайте храната си за съставки, към които сте алергични

Засега в листа на ресторантите, използващи приложението са само такива, намиращи се в Ню Йорк, но със сигурност скоро и много други вериги от цял свят ще се възползват от характеристиките му.

Как работи Cover:

– Сваляте си безплатното приложение на телефона и въвеждате някои необходими лични данни и номер на кредитна/дебитна карта, с която ще плащате (всички операции се извършват през защитени портове).

– След като седнете да се храните в някой от посочените в листа ресторанти, създавате “виртуална маса” в приложението, добавяйки себе и хората с Вас.

– В края на храненето приложението плаща сметката и Ви изпраща нещо, като онлайн касов бон. Така, че не се налагате да правите нищо друго.

Източник: mashable.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.