Приложение за колажи на Instagram

Обработвай снимките си с “Layout”

05.04.2015

Комбинирането на няколко различни снимки под формата на колаж е едно много модерно явление в социалните мрежи, особено в снимково ориентираната социалка Instagram.

Приложение за колажи на Instagram –  “Layout”

Така че не е чудно, че тази мрежа пуска свое собствено приложение за колажи. “Layout” не е вградена в Instagram функция, а самостоятелно приложение, което може да изтеглите отделно от официалния Instagram app.

Приложение за колажи на Instagram

Instagram със собствено приложение

Приложението има интуитивен главен таб, който ви позволява да:

– Избирате снимки за качване от устройството си;

– Да направите снимка чрез удобната функция Photo Booth;

– Разглеждане на колажа в реално време с 10 различни шаблона;

Това, което отличава “Layout” от други приложения за колаж е пълната липса на гранични възможности. Instagram насърчава потребителите да експериментират със симетрия и ефекти за създаване на интересни изображения. Може да сте още по-креативни, като използвате и опциите за завъртане на снимките, увеличаване (акцентиране на даден елемент, zoom), създаване на огледално изображение.

Приложение за колажи на Instagram

Обработка на снимките в Instagram

Когато сте достатъчно доволни от начина, по който изглежда колажа, натиснете “Save” и споделете във Facebook или Instagram. Колажът е автоматично запазен в албума със снимки на устройството ви.

Вижте още: Instagram и шарените клинове

И макар това приложение на Instagram да не е нищо ново под слънцето, целта на социалната мрежа е да запази потребителите си, като им предлага желани опции в собствената си еко система.

Layout” е наличен от около месец за IOS и Android.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.