Приятелю, Тед 2

Втора част на комедията

30.01.2015

3 години след излизането на първата част, циничният мечок се завръща в продължението  „Приятелю, Тед 2“. През 2012-та комедията събра доста овации. Това беше и първият дебют на  Сет Макфарлън като сценарист, режисьор, продуцент и озвучител едновременно.

През 1985 година Джон Бенет / Марк Уолбърг / е самотно дете, което иска плюшено мече за новогодишен подарък, което да оживее и да станат приятели. Желанието му някак си съвпада с падането на звезда в същия момент и изненадващо става реалност. И така Тед и Джон са приятели цели 27 години. Това накратко е началото на сюжета на първата част на „Приятелю, Тед“. Според някои източници приходите от филма са около 550 милиона.

През 2013-та на наградите на Филмовата академия „Приятелю Тед“ беше номиниран за „Оскар“ за песента „Everybody Needs A Best Friend“.

Стимулирани от успеха на първата част на филма, продуцентите са решили да зарадват феновете и с продължение това лято.

„Приятелю, Тед 2“ – премиера през юни 2015 година

Във втората част, главната женска роля е отредена на Аманда Сейфрид. Тя ще замести Мила Кунис и ще „освежи“ женското присъствие във филма. В главната роля на Джон отново ще видим Марк Уолбърг, а самият сценарист Сет Макфарлън ще е гласът на циничното мече Тед. Морган Фрийман също ще се присъедини към звездния състав в ролята на адвокат, който помага на Тед.

Приятелю, Тед 2

Снимка: movienewz.com

В „Приятелю, Тед 2“, мечето гордо ще се бори за правото си да бъде ЧОВЕК. Той не иска много, само да го приемат като равен, като част от обществото, да може да се ожени, да има деца и да изпита всички други житейски радости. Всъщност скрита зад хумора, темата е доста тежка и наболяла в обществото. Факт е, че равнопоставеността на хората е само на хартия.

Тед отново няма да ни спести жлъчните си коментари и циничните изречения. И макар някои да казват, че филмът няма да е кой знае какво, поне ще се позабавляваме със страхотните хумористични сцени.

Премиера: 26 юни 2015

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.