Дискомфорт заради високите обувки?

Как да предотвратим болките?

06.10.2016

Дамите, които си падат по високи токчета са много повече от тези, които не предпочитат да носят дамски обувки на висок ток. Поради тази причина изобилието от официални обувки на висок ток от колекцията на обувки Rieker, както и дамски сандали на ток от колекцията на обувки Caprice, е огромно. Дамите им се наслаждават. Мъжете също харесват високи обувки и как те стоят по дамския крак. Има нещо, което трябва да се знае за носенето на високи обувки, били те летни модели или пък зимни дамски боти. Не бива да се прекалявате! Важно е краката да си почиват.

Как да предотвратим болките причинени от високите обувки?

Поради тази причина специалистите дават няколко съвета как можем да предпазим краката си, като в същото време не се лишаваме от носенето на високи токчета. Ако в скоро време сме си закупили обувки от естествена кожа и те са ни твърди и неудобни за носене, то можем да ги подгреем с помощта на сешоар. За една минута те ще се отпуснат и ще станат приятни за носене.

Дискомфорт заради високите обувки?

Как да избегнете болките в краката?

В случай, че сте си купили току що харесаните от вас дамски сандали на ток за летните дни, то не бива да прекалявате с носенето им. Те са красиви, а вие също сте красиви посредством тях, но не забравяйте, че трябва да съобразите носенето им с графика си за деня. Ако в по-голяма част от деня смятате да обикаляте улиците, то добре е да заложите на обувки под 15 см ток.

Етикети:

За автора

Списание VIP