Петиция за преименуването на летище на Тим Хауърд

Той не е футболист. Той е национално съкровище!

03.07.2014

Тим Хауърд не е футболист. Той е национално съкровище. Това бяха отзивите на американците след мача с Белгия.

Въпреки, че САЩ загуби в продълженията от Белгия, това не попречи на супер героя Тим Хауърд да запише световен рекорд от 16 спасявания по време на един мач.

Американците искат Националното летище във Вашингтон да се преименува на Национално летище Тим Хауърд

Футболните фенове искат да се отблагодарят на вратаря си по единствения  начин, по който може да се отпразнува един истински американски герой – чрез подписване на петиция за промяна на името на националното летище във Вашингтон на Тим Хауърд.

До момента петицията има над 2700 подписа, като ще са необходими 100 000, за да постигне целта си и да достигне до Белия дом. Петицията не гарантира, че всяко действие ще бъде изпълнено, но задължава отговор от длъжностните лица в Белия дом.

Инициаторите споделят, че тяхната мисия е да се отбележат постиженията на Хауърд в името на САЩ.

Вижте още: 7 от най-запомнящите се моменти от 1/8 финалите в Бразилия

Министърът на отбраната на САЩ сподели: „Тим се превърна в национално богатство за страната ни. 16 спасявания в един мач на Световно първенство определено си е рекорд, който трябва да се запомни!“

До къде ще стигнат исканията на футболните фенове и дали наистина ще станем свидетели на подобен род инициатива, предстои да разберем. А до тогава ще се насладим на останалите мачове от Световното първенство в Бразилия.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването