Провокирай го с устни – тайната на прехапването!

Как да привлечем мъжкото внимание..?

14.09.2012

Прехапването на устни може да се превърне от нервен тик в изкушаващо предложение. Чудите се дали той ще го приеме, отговорът ми е категорично ДА!

Провокирай го с устни или каква е тайната на прехапването

Устните са тази част от тялото, от която започва всичко. От невинния разговор, до неудържимия, палав завършък. Те са тези, които той най-много наблюдава. Всяко потрепване на устните има значение, когато са полуотворени, когато ги оближеш, когато ги прехапеш. Оказва се, че прехапването на устните е повратен момент. Това е първоначалният, много важен сигнал, който той ще улови, представете си само реакцията му, за какво би си помислил? Несъмнено този жест събужда първичния, животински инстинкт.

Вижте още: Дали те харесва? Разбери сам…

Питате се защо? Отговорът е много лесен, след като направите това упражнение, то води до прилив на кръв в устните и те стават по-плътни, сочни и червени. Комбинацията е убийствена! Определено мъжете си падат по този резултат, особено когато е намесен червения цвят. Мъжете са като биковете, при вида на червено полудяват. Любопитството им е на максимална степен и трябва да бъде задоволено. Знаят, че ни се върти нещо в главата, и трябва непременно да разберат какво е то. Лесен трик не мислите ли, а колко голяма е ползата му? Думите са излишни, когато може само с един замах да привлечете вниманието му, затова не се бавете, а действайте.

Гост автор: Десислава Черкезова

Етикети:

За автора

Списание VIP