Сензор за пръстов отпечатък в iPhone 5S

До края на 2013-та година на пазара ще се появят смартфони със сензори

19.05.2013

Сензор за пръстов отпечатък в iPhone 5S предпазва личната информация на потребителите

Apple и PayPal, както и още няколко производителя на смартфони, работят съвместно, за да интегрират четец за пръстов отпечатък в телефоните си. Това, според тях, ще повиши сигурността и ще предпази личната информация на потребителите.

Вижте още: Apple на килограм за всички фенове

Ръководителят на отдела на сигурността в PayPal, Майкъл Берет, съобщи, че до края на 2013-та година на пазара ще се появят смартфони, които ще са оборудвани с тази иновация.

Вижте още: Apple OS X бета версии – достъпни за всички

Спорет анализатора Брайън Уайт, от Топека Капитал Маркетс, приходите на гиганта Apple драстично спадат и това е сериозен мотив за компанията да затвърди позициите си на пазара и да покаже, че продуктите й са все още номер едно. Сензори за пръстови отпечатъци, както и изцяло обновена операционна система iOS 7, ще са иновациите, чрез които Apple ще се опита да остане на върха.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването