Първи трейлър на Вероника Марс

05.01.2014

Първи трейлър на Вероника МарсГодината започва повече от динамично и феновете на позабравения сериал, Вероника Марс, могат да бъдат повече от щастливи. На 14 март, тази година излиза премиерата на филмираната версия.

В трейлъра виждаме Вероника, която се завръща обратно в родния си град, Нептун. Решена да остави миналото на детектив зад гърба си, убийство пречи на плановете й.

Завръщането й у дома съвпада с 10-годишнината от завършването на гимназията, което в последствие води Вероника до среща с нейната бивша любов, Лоугън. Как ще се развият нещата и кой ще избере чаровната блондинка, предстои да разберем.

Проектът “Вероника Марс” е най-бързо печелившият и развиващ се, който достига до хитовите 2 милиона долара за отрицателното време от 10 часа през 2013 и до този момент набира скорост с 5,7 милиона долара, след пускане на трейлъра.

За незапознатите със сериала ще Ви кажем, че негов създател е Роб Томас, а Вероника бе едно от най-гледаните предавания в ефира от 2004 до 2007.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването