Първи трейлър на Вероника Марс

05.01.2014

Годината започва повече от динамично и феновете на позабравения сериал, Вероника Марс, могат да бъдат повече от щастливи. На 14 март, тази година излиза премиерата на филмираната версия.

В трейлъра виждаме Вероника, която се завръща обратно в родния си град, Нептун. Решена да остави миналото на детектив зад гърба си, убийство пречи на плановете й.

Завръщането й у дома съвпада с 10-годишнината от завършването на гимназията, което в последствие води Вероника до среща с нейната бивша любов, Лоугън. Как ще се развият нещата и кой ще избере чаровната блондинка, предстои да разберем.

Проектът „Вероника Марс“ е най-бързо печелившият и развиващ се, който достига до хитовите 2 милиона долара за отрицателното време от 10 часа през 2013 и до този момент набира скорост с 5,7 милиона долара, след пускане на трейлъра.

За незапознатите със сериала ще Ви кажем, че негов създател е Роб Томас, а Вероника бе едно от най-гледаните предавания в ефира от 2004 до 2007.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.