Изградете първокласна търговска марка

Каква асоциация предизвиква името на вашия бранд в хората?

12.05.2015

Когато хората чуят името на вашата търговска марка, то предизвиква в тях някаква асоциация. Когато видят логото или брандираният ви магазин (ако имате такъв), това поражда някаква емоционална реакция в тях. Независимо дали ви харесва или не, то вашата марка представлява и вашата репутация. Затова управлявайте добре своя бранд и дайте всичко от себе си, за да го превърнете в първокласна търговска марка.

Изградете първокласна търговска марка, защото тя представлява вашата репутация

Поемете контрол върху нещата и предприемете стъпки, които ще превърнат вашия бранд в един от най-добрите. Изградете силна репутация и въздействие във вашите клиенти. Накарайте ги да разберат, че вие сте най-добрите. И не само на думи, но и с действия! Бъдете дяволски добри в това, което правите. Превърнете вашия бранд във „водеща фирма“, „в крак с времето“, „оригинална“, „революционна“, „уникална“. Влезте под кожата на вашите клиенти и успехите, които ще ви засипят ще бъдат отражение на добре свършената работа на вас и целият ви екип.

Вижте още: Как да изградим собствен бранд

Превърнете се в първокласна търговска марка, като Apple, Sony, Prada и т.н. Те са свежи, модерни, иновативни и стилни. Те знаят как се прави! Изпъкват в един забързан свят, в който няма нищо сигурно. И вие може да постигнете всичко това – за себе си.

Може би в България няма същите пазари, като в чужбина, но това не е ограничение да се превърнете в първокласна търговска марка. Започнете от малките пазари и се разширете до световните. Покажете на хората, че държите на тях и правите всичко от сърце, за да може вашите клиенти да са удовлетворени и щастливи и то резултатът ще дойде мигновено. Накарайте хората да ви издигнат, като възкликнат от това, което им предлагате.

Изградете първокласна търговска марка

Изградете добра репутация за вашия бранд

Нищо не ви спира да се превърнете в Стийв Джобс за вашия екип и да го поведете към висините на успеха. Просто бъдете постоянни, упорити и никога не прекланяйте глава пред изпитанията на живота. Те не са дадени, за да ви унижат или сломят, а точно обратното: да ви издигнат до висините.

Как бихте могли да станете толкова добри в това, което правите, и в това, което сте, че хората около вас изцяло да ви уважават и подкрепят? Струва си да се замислите върху този въпрос. И да действате.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването