Пътят към реализирането на мечтите ни

Видео, което показва как 6 амбициозни хора преодоляват страховете си

27.05.2015

За да бъде създадено това вдъхновяващо видео, 11 000 души са били помолени да отговорят на въпроса: Какво стои между вас и мястото, където искате да бъдете?

Когато екипът на SoulPancake (създателите на това видео) задават въпроса си, те са очаквали отговори като: пари, стрес, липса на мотивация, задължения, здраве и т.н. За тяхна изненада обаче, отговорът на въпроса е друг: страхът.

Този клип разкрива историята на шест души, които са преодолели страховете си и въпреки съмненията са успели да постигнат целите си. Видеото разказва за един млад човек, който иска да стане професионален боксьор, но  отпада още в първия кръг на ринга по време на първия му мач в кариерата. Макар, че най-лесно е да се откаже и да окачи боксовите ръкавици на стената, той е решен да работи усилено, за да усъвършенства техниката и знанията си и да реализира мечтата си.

Вижте още: Никога не се отказвайте от мечтите си

Това вдъхновяващо видео има за цел да насърчи хората да преодолеят страховете си и да приемат предизвикателството на провала, което ще ги направи единствено по-силни.

Хората често ще ви казват повече „не“ отколкото „да“. Не приемайте отрицателния отговор. Продължавайте да се борите!

Пътят към реализирането на мечтите ни в кратко съзерцателно видео

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването