Първи поглед към видеото “Guts Over Fear”

06.11.2014

Ръкавиците са хвърлени!

Еминем влиза в роля по време на снимките на клипа към новата си песен, заедно със Сиа – “Guts Over Fear”, в родния си град Детройт.

Ем играе боксьор, люлеещ червената си роба с “XV” на гърба, в режисирания от Syndrome клип, който е работил и по заснемането на (“3 A.M.,” “Crack a Bottle”).

Както вече писахме песента също може да бъде чута в трейлъра на филма “Еквалайзерът” (“The Equalizer”), с участието на Дензъл Уошингтън.

Първи поглед към видеото “Guts Over Fear”

Рапъпът сподели първата снимка, от снимачната площадка, със своите 96 милиона Facebook фена.

“Заснемането на “Смелостта над страха”, беше в Детройт”, пише Еминем.

Парчето е водещият сингъл от компилацията “ShadyXV”. Колекцията е от два диска и ще предлага нова музика от Em, Slaughterhouse, Bad Meets Evil, Yelawolf и D12, както и някои от най-големите хитове на лейбъла, включително хита на Еминем – “Lose Yourself”, “In Da Club на 50 Cent и “Fight Music” на D12.

Вижте още: Адел прави новия си албум съвършен

Албумът “ShadyXV” се очаква да излезе на 24-ти ноември.

По-рано този месец Еминем обяви траклиста на албума, който може да видите по-долу. Белият рапър остава верен на стила и със сигурност няма да разочарова феновете.

Първи поглед към видеото “Guts Over Fear”

ShadyXV – траклист

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.