Яжте повече цинк, за да правите по-добър секс

Ако искате да не изпадате в неловки ситуации, яжте повечко цинк…

09.08.2014

Има редица причини, които могат да влошат сексуалните отношения между партньорите. Като започнем от стреса и стигнем до умората от тежкия работен ден. Всеки един истински мъж знае за какво говорим. Няма как да не го е сполетявало това нещастие поне един път в живота. Според учени от Уганда обаче има и друг проблем, който може да е ключов. Според тях липсата на един от елементите в храненето значително влошава сексуалните отношения между партньорите и като добавим и останалите проблеми, картинката е пълна.

Учени от Уганда: „Яжте повече цинк, за да правите по-добър секс“!

Звучи малко налудничаво, но знаете ги специалистите. Почти никога не грешат, а едва ли ще загубите, ако пробвате, нали?

Учените от Уганда твърдят, че съвременният човек избира меню за хранене, което е бедно на цинк и това води до влошаване на качеството на секса между партньорите.

Цинка, помага да правим по-добър секс

Какви са причините за умората и липсата от желание за секс?

Мъжете с недостиг на цинк имат намалено изработване на тестостерон в организма си, което води до честа умора и до липса на желание за секс, което от своя страна влошава сексуалния им живот.

Ето защо угандийските учени съветват мъжете да ядат повече храни съдържащи високо количество на цинк. Ако се чудите кои точно са тези храни, ще ви подскажем, че става въпрос за говеждо и пилешко месо, боб, тиквени семки, речна риба, гъби, трици и стриди. Изброените продукти вдигат равнището на тестостерона, което от своя страна засилва кръвообръщението и изработването на „топлата течност“ на мъжа.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването