Яке или палто?

Какво да облечем през зимата..

13.09.2016

След като съвсем скоро ни предстои да изпратим доброто старо лято и да посрещнем леко позабравените от нас вятър и студ, това е точният момент за подготовка. А за да е добра, тя трябва да е оптимална, навременна и подходяща. Много хора са на мнение, че това е най-досадният и труден избор на дрехи, в сравнение с останалите сезони, защото се налага човек да ги облича една върху друга и да се крие под шалове и шапки, което създава некомфортно усещане в съзнанието.

Яке или палто? Какво да изберем през зимните месеци..?

Както е всеизвестно, жените обожават шопинг терапиите и обикалянето по всевъзможни магазини, търсейки най-доброто от най-добрите неща и поради тази причина те най-често попадат в объркване и чудене дали да си купят якета или дамски палта. За съжаление не става ясно дали крайният им избор е продиктуван от потребностите и студовъзприятията им или чисто и просто от тяхната суета и желание за непрекъснато доминиране.

Вижте още: Палтата с дълъг косъм – елегантни и екстравагантни

Статистическите данни показват, че шушляковите материи са най-предпочитаният модел якета, тъй като са универсални и класически. Предлагат се също и такива с две лица, в случай, че едното омръзне или се скъса. Те са изключително лесни за изпиране и това също допринася за купуването им. Изглежда, че доброто старо кожено яке никога няма да излезе от мода, дори напротив, все голямо изобилие от кройки и модели се предлагат на вниманието на потребителите. От класическия, изчистен модел през грубия рок стил с вериги до нежните, декорирани с красиви елементи якета, те винаги ще бъдат в потребителската кошница, главно заради способността им да изолират вятъра и да пазят тялото топло.

Какво да изберем за зимата: Яке или палто?

Зимата наближава.. Яке или палто?

От друга страна, дамските палта също не им отстъпват по никакъв начин. Тяхното предимство е, че са дълги и покриват по-голяма част от тялото, изработени са от дебели, вълнени материи и много често са изключително лесни за съчетаване. Традиционните семпли модели от предишни години все още се търсят, но производителите предлагат и доста по-екстравагантни кройки и модели. Такива са тези с асиметрично или войнишки тип закопчаване, носещи елегантност и строгост, както и пончотата.

Етикети:

За автора

Списание VIP