Радостта от сърфинга – както никога не сте го виждали преди

„Няма значение откъде идвате или колко сте добри. Всеки ден е ден първи“

22.08.2014

Това е трогателното послание на този мощен видео клип, който празнува деня на сърфинга и концепцията, че никога не трябва да се отказваме от мечтите си. Видеото започва, като показва множество различни сърфисти, притежаващи различни умения, които се готвят да се плъзнат по гребена на вълните без значение дали вали или грее слънце. Без значение дали те са опитни професионалисти, като Стефани Гилмор, Габриел Медина, Кели Слейтър и Мич Крюс или тепърва навлизащи таймери, които едва сега се запознават със сърфинга, видеото показва страстта и очакването на всички тези хора, преди да се сблъскат с огромните вълни.

Клипът отвежда зрителите на едно емоционално и страстно пътуване с тези сърфисти и показва техните възходи и падения в спорта, който в крайна сметка те обичат.

Чрез това видео от Samsung Mobile и рекламната агенция 72andSunny обявяват, че мобилният гигант Самсунг ще бъде първият глобален партньор на Асоциацията на професионалните сърфисти (ASP).

Със своята смесица от зашеметяващи визуални ефекти, много емоции и възхитителни кавъри на Дейвид Бауи – „Абсолютно начинаещи“ от Анджела Маклъски, тази реклама ще ви преведе през вълни от различни емоции и смесени чувства. Влезте под гребена на вълната чрез това двуминутно клипче.

Вижте радостта от сърфинга – както никога не сте го виждали преди в една зашеметяваща реклама на Самсунг

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването