Романтична разходка в музея на Ducati

19.02.2014

Романтична разходка в музея на Ducati Първото нещо, за което си помислихте е: Каква е уловката? Или колко пари ще ми излезе, нали така? Ние ще ви кажем, че няма уловка и това е напълно безплатна и романтична виртуална разходка за всички привърженици на моторите из прекрасния музей на Ducati.

Заповядайте на нашия виртуален самолет, настанете се добре, стегнете коланите и сме готови за излитане към Болония, където е разположен и 850 кв. метровия уникален музей на Ducati. Там ще открием повече от 40 исторически модела на фирмата, които са намерили убежище и показват чара си на туристи, като нас.

Единственото нещо, което ще ни трябва за да осъществим тази визита е освежаваща напитка –  умения да ползваме услугите на Google и бърз Интернет, и приключението може да стане реалност.

Дами и господа, обиколката започва точно сега:

Романтична разходка в музея на Ducati

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването