Сутрешен секс или голяма доза кафе?

Рецепта за сутрешно кафе, което ще доведе истински ураган в спалнята ви

11.09.2014

Как предпочитате да започва денят ви? Със сутрешен секс или чаша кафе? Всеки би отговорил по-различен начин, в зависимост от това дали обича ранното ставане или не.

Ако предпочетете сутрешния секс, то трябва да знаете, че това е перфектен начин и ключов момент при развитието на личността. Защо? Защото той е отговорен за доброто кардио още в началото на деня, както и повишава позитивизма и доброто настроение. Не е ли страхотен начин да започнете деня, по-мотивирани от всякога?

Вижте още: Топ градове, където да опитате най-доброто кафе

Сутрешен секс или голяма доза кафе? Изборът е ваш…

Единственият проблем на сутрешния секс е, че много хора изпитват трудности в събуждането и оставят партньорите си да водят парада. Но какво ще стане ако и двамата сте мързеланковци и не обичате ранното ставане? Едно е сигурно, ще загубите много позитивни моменти още преди деня да е започнал.

Ако сте от хората, които наистина мразят ранното ставане то ключовият момент преди всичко да започне е голяма доза ароматно кафе.

Тук идва и моментът, в който ще ви предложим страхотна рецепта за кафето, която ще ви накара да обикнете ранното ставане:

Кафе с мак – коренът от мак се стрива на прах. Той служи за балансиране на хормоните, както и за подобряване на плодовитостта. На доста места се предлага под формата на афродизиак, така че лесно ще го откриете.

Сутрешен секс или голяма доза кафе?

Рецепта за сутрешни ласки…

Кафе с какао – какаото стимулира тялото и подобрява отделянето на серотинин, който е пряко отговорен с настроението на човека. Какаото се препоръчва да бъде сурово. Учените твърдят, че мацките, които консумират шоколад поне веднъж на ден, са много по-добри в спалнята от мацките, които не си падат по шоколадовите наслади.

Кафе с канела – канелата поддържа жизнените показатели на едно доста добро ниво, дори и след дългия работен ден. Този страхотен природен стимулант се предлага навсякъде и е доста предпочитан от нежния пол. Не губете време и се снабдете с голямо количество канела… За ваше добро е…

Кафе с мед – на мен лично, не ми харесва да слагам мед в кафето си, но медът е отговорен за повишаването на издръжливостта, както и увеличава плодовитостта на дамите. Не е за пренебрегване в никакъв случай..

Кафе с кокосово мляко – кокосовото мляко започва да става все по-популярно и вече се предлага на доста повече места. Това е естествен био стимулант в леглото. Млякото отговаря за балансиране на хормоните, повишава сексуалното желание, както и зарежда организма ни с повече енергия за здрав и хубав секс. Не е ли страхотно?

Всяка една от съставките може да се използва по отделно в приготвянето на страхотно кафе, но представете си един микс с всички от тях? Ще доведе до истинска буря в леглото Ви и едно перфектно начало на деня. Кой бяга от това?

Начинът на приготвяне далеч не е труден, а ще ви донесе толкова много позитиви: Пуснете едно средно дълго кафе, сложете 1 супена лъжица мед, 1 супена лъжица сурово какао, малко канела, малко корен от мак и долейте малко кокосово мляко. Сервирайте го в спалнята и се подгответе за една невероятна сутрешна буря.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването