iPhone 5S е близо до съвършеното устройство

Ревю на новото бижу на Apple

05.10.2013

За повечето хора, iPhone 5S е най-доброто устройство, което можете да си закупите на пазара.

Да, изглежда доста идентичен с iPhone 5. Да, има няколко смартфона на пазара, които имат повече функции от него. Да, екранът е сравнително по–малък в сравнение с един куп андроид телефони, но това няма значение.

Това, което прави iPhone 5S толкова добър е перфектният баланс на мощността, полезните функции и страхотния дизайн. Не можем да назовем много други устройства, които постигат това.

Вижте още: iPhone 5S с реклама “Dreams”

iPhone 5S взима това, което направи iPhone 5 толкова добър, а от Apple добавиха още малко, за да го усъвършенства. Има вграден сензор за пръстови отпечатъци на Home бутона, който Ви позволява да отключите устройството без парола. Има по-добра камера с подобрена светкавица. Има и няколко хардуерни подобрения, които ще помогнат за бъдещето развитие на телефона, тъй като от Apple работят по нещо голямо.

iPhone 5S съдържа повечето от нещата на iPhone 5, но нека си поговорим повече за новите функции на това бижу.

Ревю на iPhone 5S. Телефонът, който е близо до съвършенството

Ревю на iPhone 5S

Apple Touch ID

Сензорът за пръстови отпечатъци, който Apple нарича Touch ID, работи безотказно. Инсталацията на тази екстра трае около минута, след това сте готови да я използвате. Просто натиснете Home бутона с показалец и телефона се отключва.

Apple не е първата компания, която сложи сензор за пръстови отпечатъци на смартфоните, но е първата компания, която го създаде. В миналото, пръстовия сензор Ви изискваше да прекарате пръста си през него, за да отключите телефона. Дори и тогава, невинаги работеше. Но Apple Touch ID е толкова чувствителен и съвършен, че може да открие отпечатъка всеки път без никакво забавяне. Touch ID не е нова иновация, но е нещо доста полезно, което е хубаво да имаме.

Вижте още: Сензор за пръстов отпечатък в iPhone 5S

Камерата е значително по-добра. iPhone 5S има специална двойна LED светкавица, която помага на телефона да прави по-добри снимки при слаба светлина.

Новият iPhone 5S

Камерата на 5S е със специална двойна LED светкавица

Какво липсва?

От Apple са упорити. Продължават да не налагат големите екрани в айфоните си. Има ясно желание на потребителите да търсят такива устройства с голям екран, но от Apple отказват да отстъпят. Без съмнение дизайна и качеството на тези телефони са феноменални, но ние тайно се надяваме да увеличат и размера на екрана.

Заключение

Всички ще бъдат напълно доволни от iPhone 5S. Закупуването му ви дава достъп до най-добрите приложения. Дава ви достъп до бърза поддръжка на клиенти на Apple Store. Дава ви красив дизайн, добър софтуер и хардуер. Ако изключите фактът, че iPhone 5S не е с голям дисплей, той е почти перфектен.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването