Ревю на новия албум на Рут Колева – ‘R U T H’

29.03.2014

Ревю на новия албум на Рут Колева С летни полутонове и джаз ритъм, който ще е с теб в слънчевия унес, албумът  ‘R U T H’  е най-новото предложение от бързо развиващата се певица Рут Колева. Със страстни соул вокали и красив многопластов хор, подкрепена от славните RnB бекинг вокали, талантливата Колева крие начина, по който тя е в състояние,едновременно да възседне, различните жанрове и да създаде заедно с тях  една наистина блестяща наслада.

Откриването му започва с електронни синтезатори и джаз барабани. Първата песен от него, се развива в една амалгама от различни идеи и вдъхновения. Песента е изпълнена с топли преходни мелодии, с електронно одеяло, което се плъзга, над върха от джаз ритми и пиано. Рут Колева ни пренася в един мистериозен свят, където „заедно с шепота има вътрешна надежда“.

Музикално ревю на албума Turn This Around

Текстовете и музиката идват заедно, за да създадат нещо, което вдъхновява и стопля сърцето.

Това е един изцяло освежаващ и модерен поглед върху соул музиката с глас, който не звучи твърде различен от този на чудната певица Esperanza Spalding. Поемането на подобна доза джаз се влива с многопластова продукция, която обгръща слушателя.

Това е нищо повече от една мечта.

Следвайте Рут Колева в Туитер @ruthkoleva

Автор: Божана Паскалева

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването