Риана и Еминем ще пеят на кино наградите на MTV

Еминем сподели, защо е искал Риана за "The Monster"

12.04.2014

Барбадоската певица и рапърът, с който направиха общия си суперуспешен хит – “The Monster” ще пеят заедно на MTV Movie Awards 2014 г. Песента се изкачи под номер едно в много страни, включително в САЩ и Великобритания.

Вече е потвърдено, че Риана и Еминем ще излязат заедно на сцената на кино събитието, за да забавляват гостите.

Риана и Еминем отново ще взривят тълпата заедно на годишните награди на MTV

Отделно и двете звезди са участвали по време на церемонията, Еминем рапира на наградите през 2009 г., докато Риана изпя хита си “Umbrella”, през 2007 година.

Риана и Еминем отново заедно на сцената.

Еминем и Риана

Церемонията за кино наградите на MTV, ще се проведе на 13 април, в Nokia Theatre в Лос Анджелис. Тя ще бъде водена от Conan O’Brien и излъчена по MTV.

26-годишната Риана и 41-годишният Еминем, са работили заедно в миналото, към съвместната им песен от 2010 година – “Love The Way You Lie”.

Еминем сподели, защо е искал Риана за “The Monster”:

“Както се казва, аз си помислих, че би било добра идея да я има върху записа, защото мисля, че хората гледат на нас двамата, по еднакъв начин”, обясни това Ем за MTV News”. 

“Това е едно от нещата, които й разказах, докато правехме записа. Мисля, че хората гледат на нас, като на малко луди”.

“Веднага след като измислих ритъма, аз просто я чух в него… Но на първо място исках да се уверя, че ще го завърша, за да бъде в състояние да се представи пред нея”.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването