Риана с нов албум за душата

19.03.2015

Певицата Риана ще се фокусира върху докосващи душата песни, които се “усещат реално”, в новия си албум.

Риана с нов албум за душата

Изпълнителката на хита “Stay” ще пусне осмия си подред албум по-късно тази година, две години след последната си компилация “Unapologetic”. Барбадоската красавица разкри на феновете какво могат да очакват от предстоящия албум, по време на чат с MTV News.

“Направих много парчета, които са много, много големи песни!” казва тя”. “Те просто взривяват. И упорито искам да се върнем към този тип музика. Не, че досега не съм правила истинска музика, но просто искам да се съсредоточа върху нещата, които се усещат истински, дълбоки и с чувство. Песни, които се помнят.”

Вижте още: Сиара – “I BET”

Риана за първи път се появи на музикалната сцена през 2005 г. с албума “Music of the Sun”, който включва дебютения й сингъл – “Pon de Replay”. Оттогава в нейните албуми са включени много мега хитове, включително “Umbrella”, “Only Girl (in the World)” и “We Found Love”. 27-годишната звезда е благодарна за успеха на тези песни, които я доведоха до всичко, което е сега. Тя вярва, че тези песни са издържали изпитанието на времето.

“Искам песни, които да се помнят поне още 15 години. Исках албум, който би могъл да устои на следващите 15 години”, заключи тя. Не всички песни са се доказали. Аз мисля, че когато сега се кача на сцената няма да искам да изпълня много от моите си парчета. От сега нататък искам да правя песни, които са душевно свързани с мен и ще устоят на времето.”

Риана с нов албум за душата

Последната песен на любимата на милиони изпълнителка е “FourFiveSeconds”, която е в сътрудничество с Kanye West и сър Пол Маккартни, и която триото изпълнява на наградите, Грами през февруари. Риана споделя и вълненията си около това изпълнение.

“Каква нощ! Все още не мога да повярвам, че Kanye West и аз споделихме сцената с един бийтълс! Благодаря Ви господин Пол Маккартни”, написа тя.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.