Риана с ново провокативно видео

03.10.2013

Риана с ново провокативно видеоРиана с ново провокативно видео включващо стриптизьорки, пилони и доларови банкноти.

Певицата дебютира с дългоочаквания видеоклип към нейния химн за стриптийз клубовете – “Pour It Up”, който е включен в албумът й “Unapologetic”.

В похотливия клип, който Риана режисира, поп сирената е облечена в инкрустиран с диаманти сутиен и е с руса перука, докато стои на трон, в локва вода. Тя танцува на пилон, пуши и пъха пари в бельото си.

Ако това не ви е достатъчно, Рири привлече в него и екзотични танцьорки, включително Nicole “The Pole” Williams, Candace Cane и Secret Moneii, която изпълнява акробатични номера на пилон.

“Обзалагам се, че никога не е виждал кучки да танцуват така на вода”, казва тя.

Не пропускайте да видите най-скандалното видео на Риана, преди то да бъде блокирано.

Автор: Божана Паскалева

http://youtu.be/TnMMu0809_w

 

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването