Рита Ора и Джейми Дорнън в „50 нюанса сиво“

27.01.2014

„50 нюанса сиво“ няма да излезе чак до Свети Валентин догодина, но студио Юнивърсъл вече пуснаха официалния постер, в който се вижда кой ще изпълнява главната роля.

В светлината на прожекторите може да видите Крисчън Грей, който ще бъде изигран от Джейми Дорнън.

Постерът излезе миналия петък със съобщение в Туитър – “ Започвайте обратното броене до Свети Валентин 2015, когато ще бъдете смаени“.

Рита Ора обеща на феновете на най-нашумелия еротичен роман, „50 нюанса сиво“, че филмът ще бъде най-големият и грандиозен шок някога и всички трябва да тръпнат в очакване.

Рита Ора и Джейми Дорнън в "50 нюанса сиво"

23-годишната актриса, която ще изпълнява ролята на Миа Грей, по-малката сестра на Крисчън, в предстоящия филм, сподели пред МТВ, че е изключително нервна от факта, че това е първата и роля и то в такъв касов хит.

Рита Ора и Джейми Дорнън в "50 нюанса сиво"

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.