Рита Ора и Принс правят бъдещ хит

Звездата е готова с издаването на втория си албум

08.05.2014

Рита Ора е готова с издаването на втория си албум, който ще се появи по-късно през тази година. Една от песните в него, “Pink Champagne” е написана от “Purple Rain” хит мейкърът, след като екипът му протегна ръка към нея.

Рита Ора беше изненадана, че получи шанса да работи с Принс

Рита Ора и Принс с обща песен

Рита Ора и Принс

“Аз получих обаждане от неговите мениджъри, които ми казаха, “Принс иска да се срещнете”, “Рита напомни за британското списание Q”. Аз бях като “Наистина ли Принс”? “Да”, казаха те”. Питах ги. Кога? А те отвърнаха “Довечера”!

След това Рита лично отговори на легендарния певец и те започнаха, да работят заедно по една от новите й песни. Но това им отне известно време, за да сътворят заедно перфектната песен.

“Запознах се с него в студиото и ние говорихме за музика”, обясни тя. “Отне ми месеци, за да го опозная, а след това една невероятна песен излезе от него”.

Рита Ора е подписала договор с Roc Nation, лейбълът на Jay-Z, и тя по-рано разкри как с него имат връзка, като на “брат-сестра”. Докато певицата се грижи за кариерата си, той й е казал, че е щастлив за нея, и иска тя свободно да взима своите решения, по втория си проект, и това е защото е артист, на когото лично се възхищава, когато расте.

“Обикновено има любовни песни, на които просто си седиш и плачеш”? Но новата ми песен, която е пръв сингъл от новия ми албум “I Will Never Let You Down” е любовна песен, на която може да се танцува”, обяснява тя. “Това ми напомня за това как се чувствах, когато слушам Уитни Хюстън. Когато я направих почувствах, като форма на освобождаване, като нещо, което идва от раменете ми”.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.