Рита Ора се е превърнала в хит на модната индустрия

Певицава се е превърнала и в хит на модната индустрия

18.08.2014

След два нови хит сингъла, Рита Ора се е превърнала в хит на модната индустрия, като си партнира с Адидас.

Докато Ора е представлявала модни марки в миналото, като DKNY (Дона Карън), това е дебют за певицата с един от гигантите в спортната индустрия.

“Сътрудничеството дойде чрез взаимна любов и признателност. Винаги съм била фен на Adidas Originals и изпитвам уважение към тяхната оригиналност и безстрашие.”, споделя Ора пред списание Ел.

Рита Ора се е превърнала в хит на модната индустрия

Рита Ора с модна колекция за Адидас

Модната линия на Ора ще добави градски обрат в спортното облекло. Линията ще включва кожени маратонки, черни тениски и спортни сутиени. Обратът, който виждаме в облеклото на Ора дава отражение на личния й стил. Изглежда, че дори и спортно облечена, една мацка пак може да изглежда като дама, но и ние както Рита предпочитаме да сме #SWAG.

“Работих в много тясно сътрудничество с Adidas Originals, за да поставя личен стил във всяко парче плат, така че да го обвържа с музиката ми, кариерата ми и живота ми”, каза Ора.

Ора наскоро пусна снимка в Инстаграм на модела Джордан Дюн, облечена в ключови форми от модната линия, която ще бъде пусната на 21 август.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.