Ризата – модно решение за всеки

Ризата има своето почетно място в дамската мода

31.01.2017

Питате се как да бъдете едновременно елегантни, модерни и различни? Искате да намерите дреха, която успешно да прикрие онези части на тялото, които ви притесняват и да ви дава свобода на движение, както в офиса, така и в дискотеката?

Ризата – модно решение, подходящо за всяка фигура

Не пренебрегвайте на пръв поглед прекалено класическата и малко скучна риза. Заимствана от мъжкия гардероб, безспорно ризата има своето почетно място в дамската мода.

Тя е универсална дреха, която винаги може да ви спаси от ужасната констатация: „Нямам какво да облека.”

Вижте още: Тенденции в дамската мода за 2017 г

Може да се носи на парти, на официална презентация, на плажа, дори в леглото.

С риза можете да се чувствате напълно свободни, сексапилни и естествени и да забравите за притесненията си как изглеждате, дали сте комбинирали правилно дрехите си, прекалено официална ли сте или напротив – твърде небрежна.

Ризата е модно решение за всеки

Ризата е подходяща за най-различни поводи

Ризата ви дава възможност да комбинирате джинси, пола, широк панталон, дори гащеризон, така че да имате подходяща визия винаги и по всяко време.

Дългите ризи можете да носите като рокли, особено ако искате да покажете изящните си крака на света и не се притеснявате да бъдете естествена и по момичешки закачлива.

За вашата рок визия е достатъчно да носите карирана риза върху метъл тениска и черен грим.

Деловите дами не могат без изящна риза с подходящи акценти като пришити перли или мъниста по-яката.

Строго официалният стил не може да мине без класическата копринена риза, която е една от най-красивите дрехи, на които можете да се наслаждавате. Стриктно спазвайте указанията за пране и никога не гладете ризата от коприна, за да не я съсипете!

Ризата, като модно решение за всеки

Ризата ни прави секси на работното ни място…

Актуалните ризи с щампи и ръчно сътворени картини, са сред обичаните облекла за дамите с артистична душа и афинитет към изкуството.

Ако и вие сте такава, и умеете да рисувате, можете да превърнете една едноцветна риза в уникална дреха, изразяваща вашата индивидуалност с красива стилизирана рисунка, символ или текст, изписан с текстилни бои върху нея.

Етикети:

За автора

Списание VIP