Роби Уилямс стана горд татко на момченце

"Той е тук!" - поп звездата казва в клип

29.10.2014

Съпругата на Роби Уилямс, Айда роди момченце. 40-годишният певец е прекарал последните 24 часа в документиране на процеса в болницата, с видеоклипове и странни туитове. Той е направил и видео, за да обяви новината за пристигането на второто им дете.

„Той е тук!“ – поп звездата казва в клип, който е бил публикуван, в YouTube в понеделник.

Роби Уилямс стана горд татко на момченце

Бившата Take That звезда говори на фотоапарата, докато стои на леглото до Айда, държейки ръката й. Американската актриса е с широка усмивка, когато съпругът й бди над нея.

Роби Уилямс горд татко на момченце

Роби и Айда

„Никога не съм бил по-влюбен и никога не съм бил по-горд с жена ми“, казва той пред камерата. „Тя е абсолютно изумителна“!

Двойката продължава, за да обясни, че тяхното малко момче все още си няма име, смеейки се „Че то все още се решава“. Роби отбелязва, че Айда сега е майка на две деца.

Накрая британският певец, пълен с благодарност към зрителите и последователи си в Twitter споделя, че за него това са били много емоционални и невероятни няколко часа.“

„Ние сме наистина много щастливи и за нас е чест, че сте преживели пътуването заедно с нас.“, добавя Роби.

Преди това звездата сподели видео, където танцува и пее на своя хит „Candy“, докато се опитва да забавлява бременната си жена, която изглежда много впечатлена.

Друго видео пък показва Айда да диша тежко, докато двамата тренират заедно. Хубавото е, че всичко е преминало с едно наистина много добро чувство за хумор.

Вижте още: Адел прави новия си албум съвършен

Роби и Айда се женят през 2010 г. и живеят главно в Лос Анджелис, според UK вестника – The Telegraph.

Двойката посрещна първото си дете, дъщеря им Теодора Роуз, през септември 2012 година.

А сега, честито им момченце!

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.