Робин Тик, Лорде и Кейти Пери ще пеят заедно

Тримата ще пеят заедно на наградите Грами

09.01.2014

Най-голямата музикална нощ предстои!

Робин Тик, Лорде и Кейти Пери ще пеят на наградите Грами

Звездите са добавени към списъка с изпълнителите, за 56-тата годишнина на наградите Грами.

Певицата Лорде е с четири номинации и ще направи дебют на Грамитата. Докато Пери се завръща на сцената, за трета поредна година, в Staples Center в Лос Анджелис.

Робин Тик, който е номиниран за три награди, включително за запис на годината с хита си – „Blurred Lines“, ще се присъедини към рок банда от Чикаго, за специално изпълнение.

„За мен е чест да ви съобщя, че ще свирим на @TheGRAMMYs на 26 януари в @CBSTweet. Това е една сбъдната мечта за мен #Наградите Грами,“ –  написа в Туитър, R&B изпълнителят.

„Get Lucky“ дуото Daft Punk, ще обединят усилията си заедно със Stevie Wonder, Pharrell Williams и Nile Rodgers, а Metallica с китайския пианист Lang Lang.

Робин Тик, Лорде и Кейти Пери ще пеят на наградите Грами

Робин Тик и Фарел

Други изпълнители от предварително обявените са Kendrick Lamar с Imagine Dragons и P!nk с Nate Ruess. A Jay-Z е лидер в номинациите за тазгодишните Грами – албумът му „Magna Carta Holy Grail“ се радва на огромен успех.

LL Cool J отново ще бъде домакин на наградите Грами, които ще се излъчват на живо, в неделя 26 януари по CBS.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.