Робин Тик посреща лятото с нов албум

Солу звездата ще издаде своят седми албум, само след около месец - на 1-ви юли.

24.05.2014

Робин Тик с нов албум през лятото

Мина по-малко от година, след като Робин Тик изкачи първите места в класациите, със супер успешният си сингъл “Blurred Lines”. И ето, че вече ни е подготвил нов албум.

Солу звездата ще издаде своят седми албум, само след около месец – на 1-ви юли.

Дебютният сингъл към него “Get Her Back”, който е за жена му Paula Patton. Робин Тик вече изпълни на Billboard Music Awards.

Робин Тик посреща лятото с нов албум

Освен това той направи и много приятно запомнящ се общ трибют, заедно с победителят от финалът на музикалния формат “The Voice” – Josh Kaufman.

Новият албум е изцяло направен от Тик. И със сигурност ще последва миналогодишният му „Blurred Lines“, който дебютира под номер едно. Хитът „Blurred Lines“, в който участват Фарел Уилиамс и T.I.. прекара 12 седмици на върха на класацията Billboard Hot 100.

Робин Тик музика нов албум

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.