Rolls-Royce Sweptail

Уникална и величествена лимузина

01.06.2017

Sweptail е произведение на изкуството, създадено от Rolls-Royce Connoisseur и е единствен по рода си, за това може би няма да го видите никога повече. Наследете се на най-голямата двуместна лимузина, която е създавана някога. Красотата в този автомобил може да бъде забелязана от всеки един ъгъл, от който я погледнете.

Що се отнася за собственика на Sweptail – това е човек, който е достатъчно свързан с компанията, за да му обърнат внимание на идеите и достатъчно богат, за да плати на производителя огромно количество пари, за да му построят една уникална и единствена кола.

Rolls-Royce Sweptail – уникална и величествена двуместна лимузина

Дизайнът е заимстван от екстравагантните форми на 30-те, като полегатата задна част напомня образи на старинния Rolls-Royce Boat Tail Speedster, като от производителя споделят, че са работили с клиента по дизайна в продължение на години. Задната седалка е заместена от дървена плоскост, която заедно с разположената над нея отново дървена оребрена повърхност наподобява точно палубата на лодка. Осветените стъклени елементи и оформеното като капка стъкло над тях допълва усещането за просторен и светъл интериор и ексклузивността на луксозна яхта.

Rolls-Royce Sweptail

От МИ-6 имат ново попълнение?

Според Rolls-Royce автомобилът разполага с най-изчистеното табло, което някога е произвеждано в кола. Инженерите на суперавтомобила ни оставят на тъмно по отношение на задвижването, но англичаните казват, че автомобилът разполага с комплект ръчно направени “attache” куфари, запечатани във външните панели от двете страни на колата и могат да бъдат разгърнати с натискането само на един бутон. Все още няма информация какво точно представляват тези „куфари“, но в най-скоро време се очаква малко повече информация за тази екстра.

Вижте още: Намери ли се конкурент на Tesla?

Да не си помислихте, че това е всичко? В централната конзола разполагаме с механизъм, който автоматично сервира бутилка шампанско и кристални чаши… Яко, а? След всичко това вече би трябвало да се досещате, кой е купувачът на уникалната лимузина? Това е самият Джеймс Бонд…

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването