Романтична изложба в Банско

В навечерието на св. Валентин

12.02.2015

Колко често се случва да ходим на изложба? Аз имам претенции да съм горе-долу средно интелигентен човек, който харесва изобразителното изкуство, но въпреки това не мога да кажа, че ми се случва да вляза в изложбена зала повече от веднъж или два пъти годишно.

Понеже ме наричат най-романтичния автор обаче, не мога да пропусна да драсна някой ред за едно предстоящо романтично събитие в Банско.

Романтична изложба в навечерието на св. Валентин в Банско

Ако харесвате и вие картините на български художник, който е имал самостоятелна изложба в „Л’Ореал” Париж, обичате да релаксирате на чаша кафе в 5-звезден хотел в най-известния ни зимен курорт или просто ви е интересно кой е този Анастас Камбуров, който спечели доверието на организаторите Програма „Произведено в България”, „Кемпински Хотел Гранд Арена” и кмета на Банско Георги Икономов, то всички пътища този уикенд водят към салона „Белла Виста” в хотела до кабинковия лифт.

Вижте още: Да кажем не на репродукциите на картини

Официалното откриване на галерията „Цветовете” е на 13.02 от 18:00 ч., като освен във Франция, авторът е имал самостоятелни изложби в САЩ, Швейцария, Мароко и почти всички по-големи градове в България. Точно две седмици ще имат банскалии и гостите на курорта и хотела, за да видят десетките платна на художника.

А понеже сме в навечерието на Свети Валентин, да не забравяме, че дори да не сме големи почитатели на изкуството, винаги е добър начин да изненадаме приятно приятелката ни, ако я заведем на изложба, при това такава, която е на световно ниво. Връзва се перфектно с цветята и виното!

Автор: Димитър Владиков, автор на пътеписи, разкази, статии и романи

Етикети:

За автора

Списание VIP