Романтични идеи за незабравим Свети Валентин

13.02.2014

По-важно е да обичаш … или да бъдеш обичан? Свети Валентин е поводът, когато можете да изпитате и двете. Ето и няколко романтични творчески начина и идеи, с които да кажете на вашата половинка колко много я обичате.

1. На малки парчета хартия, запишете всеки вид целувка, за който можете да се сетите (примери: страстни, по бузата, по врата и т.н.). След това напълнете една торбичка в формата на сърце с изрязаните листчета и я дайте на вашия любим. Накарайте го да изтегля лист по лист, а Вие да изпълните всяка една страстна целувка.

2. Направете книга, защо обичате вашия/ата половинка и защо сте благодарни за него/нея. По този начин ще се съсредоточите върху важните неща във вашата връзка и ще пропуснете малките му недостатъци.

3. Направете игра, подобна на лов. Задайте няколко гатанки на вашата половинка, така че да намери улики, които водят до подаръците, които сте му/й избрали за празника. Така ще разберете доколко добре се познавате и може да мислите в екип.

Романтични идеи за незабравим Свети Валентин4. След като се насладите на вечеря на свещи за двама у дома, доставете удоволствие на своята половинка с романтичен филм и еротичен масаж, който ще го/я отпусне.

5. Изненадайте половинката си със нищо неподозиращо бягство. Опаковайте багажите, натоварете колата и просто я отведете на място, на което никога не сте и подозирали, че ще посетите. Дотолкова изненадващо за Вас, колкото и романтично за нея.

6.  Дайте на жена си дузина рози, които са направени с восък. По този начин ще запечатате розата като спомен, който ще бъде вечен. Към всяка роза прикрепете листче с най-прекрасните спомени, прекарани с нея.

7. Ако моментът е такъв, че сте разделени на километри един от друг, то винаги може да измислите романтична изненада, като например да си хванете първия самолет до дестинацията и да се появите пред вратата. Разбира се това крие и доза риск, тъй като огромен процент от двойките се разделят на Свети Валентин, поради редица обстоятелства. Внимавайте да не го/ я изхващате с любовника/цата !!! 

8. Ако нямате възможността да отидете при нея, то може да изпратите огромен букет по куриер или пакет с любимите й неща. Живеем в модерен свят и интернет е пълен с идеи и фирми, които да спомогнат с изненадата.

9. Направете му любовни мъфини или торта във формата на сърце. Ако не обича сладко, може да експериментирате с друг вид храна.

Романтични идеи за незабравим Свети Валентин10. Скривайте малки бонбони във формата на сърце и с любовни послания на места, където той ще обърне внимание. Например в сакото, якето, обувката, чанта, в колата, под възглавницата и т.н.

11. Излъжете половинката си, че трябва да работите до късно и ще се радвате да дойде да Ви прибере. След като всички си тръгнат от работното място имате възможността да направите офиса си място за нестандартна любов. По този начин ще имате един различен и незабравим Свети Валентин, който ще помните дълго време. Разбира се внимавайте да няма камери, защото иначе има опасност да загубите работата си.

Забавлявайте се на 14 февруари и не забравяйте: Любовта не е предназначена да се дава и получава само на Свети Валентин. Тя трябва да се практикува всеки един ден от година.

 

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.