Рудиментал – „We The Generation“

26.06.2015

След като пожънаха огромен успех и платинени продажби в целия свят, със своите четири парчета, сега Рудиментал представят нова песен.

Хитът ще е част от предстоящия албум на  Рудиментал  –  „We The Generation“

Може да чуете класния нов сингъл – „Rumour Mill“ и да гледате видеото към него по-долу.

Песента много напомня на първия трак на бандата „Spoons“ и на песента от албума им „Home“, „Baby“. В нея Рудиментал отново се фукат с техните A&R таланти, с UK новодошлите звезди Will Heard и Anne-Marie, на които са вокалите.

Anne-Marie е безценна част от семейството им по време на турнетата през последните няколко години, но всъщност тя е и първият артист, с който групата наскоро подписа договор в лейбъла си – Major Toms.

В черно-белия видео клип към „Rumour Mill“, двамата невероятни млади вокалисти са в центъра на клипа.

Групата ще направи своето огромно ново шоу на живо, на Гластънбъри Фестивал, този уикенд. След това те ще преминат и към Lovebox Festival през юли, както и на още много други фестивали по целия свят, включително и у нас, през месец септември. Освен това Рудиментал са били поканен отново в подкрепа на Ед Шийрън за предстоящото му Wembley Stadium шоу на 11 юли.

Рудиментал - "We The Generation"

„We The Generation“

В концертите те ще представят на феновете си своята нова музика от предстоящия им втори албум – „We The Generation“. С това те продължават да променят лицето на електронната музика, не само в рамките на британската музикална сцена, но и в световен мащаб.

Вижте още: Кат Делуна и Трей с общ трак

Ето ги новите 14-трака в албума, който последва техния  критично аплодиран дебют – „Home“ от 2013г. С него те заслужиха номинацията за наградата Mercury и първата си награда Брит, за „Waiting All Night“ с Ella Eyre (певица, която дотогава е само виртуален непознат и която се завръща за втори сингъл в този рекорд)!

We The Generation:

1. I Will For Love (feat. Will Heard)
2. Never Let You Go (feat. Foy Vance)
3. We The Generation (feat. Mahalia)
4. Love Ain’t Just A Word
5. Rumour Mill (feat. Anne-Marie & Will Heard)
6. Common Emotion (feat. MNEK)
7. Go Far (feat. Will Heard)
8. Foreign World (feat. Anne-Marie)
9. Too Cool (feat. Ella Eyre)
10. Bloodstream
11. All That Love
12. Needn’t Speak (feat. Lianne La Havas)
13. Lay It All On Me
14. New Day (feat. Bobby Womack)

DELUXE

15. Treading On Water (feat. Sinead Harnett & Will Heard)
16. Run (feat. Will Heard)
17. Breath (feat. Lianne La Havas)
18. System (feat. Max Romeo, Earl 16 & Spee)

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.