Saleen S302 Black Label

Най-бързият сериен мустанг

28.03.2015

В началото на годината ви запознахме с „най-мощния мускул в историята“, а година по-рано ви представихме и най-мощния сериен „американски мускул“ в историята. Времето лети, а историята не спира да се променя. На специално събитие в Лос Анджелис, Saleen показа новия S302 Black Label Mustang. В момента това е най-мощният производствен Mustang, който се задвижва от 5.2-литров V8 двигател, оборудван с 2.8-литров Twin турбо компресор и препрограмирано ECU. Благодарение на всички тези подобрения, мощността на автомобила е достигнала невероятните 730 конски сили.

Представяме ви Saleen S302 Black Label или иначе казано най-мощният Мустанг в момента

Промените по дизайна са също доста впечатляващи. S302 е получил нов аеродинамичен боди кит, включващ нова предна броня, преден сплитер и преден капак с отвори. Към тези детайли може да добавим и ревизираната радиаторна решетка и аеродинамичните странични прагове. Да не забравяме и новата задна броня, която също изглежда доста впечатляващо. Доста голямо впечатление прави и задното крило, както и 20-цоловите алуминиеви джанти.

Saleen S302 Black Label

Най-бързият Мустанг в момента

В интериора не се забелязват кой знае какви промени: спортни седалки в алкантара, алуминиеви елементи по таблото и цялото купе и инструментален клъстер. Е, май пак не е никак малко?

Вижте още: Най-мощният сериен „американски мускул“ в историята

Ако вече се замислихте каква е цената на този звяр сме готови с отговора. Цената на Saleen S302 Black Label започва от малко над 70 000 долара и вече е достъпен за поръчка.

Определено на нас много ни харесва и би се превърнал в чудесен служебен автомобил.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването