Сатурн – планетата следяща нашата карма

29.09.2013

Сатурн - планетата следяща нашата карма

Кармата е свързана с универсалния закон в природата, за причината и следствието, т.е. “каквото посееш, това ще пожънеш”. Сатурн в индивидуалния ни хороскоп, е ключът към обществените постижения. Сочи също процесът на трансформация, чрез който страховете ни могат да бъдат преодолени. Всеки път, когато нещо старо бъде заменено с нещо ново, изпитваме подсъзнателен страх. Този Страх винаги е причинен от неизвестността! Решението е в – твърдят характера. Трябва да се научим да приемаме предизвикателствата и промяната за да участваме в природната еволюция. Нищо в заобикалящата ни среда не е статично.То се движи и развива. Затова, ако един вътрешен проблем в нас не намира решение, се намесват външни фактори за неговото разрешение – Сатурн.

Сатурн е планетата  Учител и Съдия в Астрологията.

Тя записва всички наши действия, положителни и отрицателни и в зависимост на получените резултати ние биваме възнаградени или “осъдени”, както по закон на Кармата. През октомври 2012 Сатурн промени позицията си и се премести в зодия Скорпион. Там ще остане в следващите две години и половина, т.е до 2014.

Какво всъщност ще промени и анализира Сатурн от позицията си в зодия Скорпион?! Скорпионът в астрологията се свързва с властта, парите и дълбоките човешки чувства. Това ще са основните теми по които, ще “положим изпит”. Т.е., какви са били нашите действия през последните години, по отношение на всичко това. Ценностната ни система.

Сатурн - планетата следяща нашата карма

Зодия скорпион сам по себе си е също дълбоко кармичен знак, който носи информация за действията ни, не само от настоящия ни живот, но и от минали инкарнации или прераждания. Така, ще ни се наложи да се справяме с някои проблеми и от миналото, което кара някои хора да си задават въпроса – “Защо това ми се случва,какво съм направил?” В такива случаи не проклинайте съдбата си, а приемете предизвикателствата, като възможност, да оцените истинската същност на нашето съществуване.

През този период личните ни, професионални и обществени връзки, ще бъдат анализирани, трансформирани или прекъснати по причини – икономически или дълбоко морални. С една дума, всичко онова, което няма бъдеще и стойност за нас и нашето развитие , ще си отиде или ще бъде принудено да се трансформира. Всъщност, цялото човешко общество е в процес на дълбоко морално и социално преобразование! Навлизаме в Нова епоха! Трудности за зодиите Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, в областите, които описахме по горе. Това важи и за всички онези, които имат планети или АСД и астро точки в тези зодии. Ролята на астролога е именно тази да обясни тези процеси и начинът им за разрешаване. Целта е да разберем ЗАЩО това се случва.

Нови идеи за Рак, Дева, Козирог и Риби. Стрелец, Везни и Близнаци, ще направят необходимите промени и ще продължат смело напред! С времето всички ние, ще открием загубените си морални ценности по един строг и неприемлив за нас начин! Но, нищо не може без трудности,както и не може да бъде изградено в условия на хаос!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.