„Седмият син“ по романа на Джоузеф Дилейни

20.10.2014

След отлагането на премиерата на филма с повече от година, ето че вече се въртят рекламите за старта му по кината в началото на 2015 година.

Сюжетът на епичното фентъзи е базиран на книгата „Чиракът на прогонващия духове“ от Джоузеф Дилейни. Романът проследява историята на Бен Барнс, седмият син на седмия син, който не подозира за нищо за тайната на родословието си.

„Седмият син“ по кината от 9 януари

Ловецът на духове и зли сили Грегори (Джеф Бриджис) след дълго и упорито преследване най-накрая успява да залови злата и опасна вещица Малкин (Джулиан Мур). Но радостта му не трае дълго, тъй като с помощта на зли сили, вещицата се освобождава от оковите.

Вижте още: Битката на петте армии Хобит: Битката на петте армии

Това принуждава Грегори да потърси помощ от едно момче, което не знае каква сила всъщност се крие в него. Бен Барнс, седмият син на седмия син, притежава способностите да се справи със злата вещица и да възроди баланса между хората и другите чудновати същества.

„Седмият син“ по романа на Джоузеф Дилейни

Младото момче става чирак при Грегори докато усвои всичко, което трябва да знае. Дали обаче битката с тъмните сили би могла да бъде спечелена, след като момчето се влюбва в една вещица, която му е пряк враг. Предстои да разберем развръзката в края на филма.

След неколкократното отлагане, новата предполагаема дата за премиерата е 9 януари 2015 година.

В главните роли са две емблематични имена, добре познати в кино индустрията, Джулиан Мур и Джеф Бриджис. Едва ли биха ни разочаровали с превъплъщението си в ролите. Но ще трябва да отложим крайните си коментари до началото на следващата година, когато ще стане ясно дали „Седмият син“ си е заслужавал чакането.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.