Секс под светлините на коледната елха

Каква изненада да направите на любимия по празниците?

18.12.2016

Как да изненадате любимия по празниците и да направите така, че той да бърза да се върне по-скоро от коледните партита, за да ви грабне в прегръдките си?

Просто не пропускайте да украсите с разноцветни лампички коледното дръвче и… самите себе си.

Секс под светлините на коледната елха и една незабравима празнична нощ

Изненадайте го с вкусна вечеря и украсете тялото си с коледни лампички. Гледката на голото ви тяло, обвито със светлинки, ще е повече от омагьосваща за него.

Вижте още: Как да подобрите интимните си моменти

Асоциацията на завързване с… коледни лампички определено ще повиши сексуалния му апетит по нов начин.

Видът ви ще бъде напълно различен и нов за него, а добре знаем, че разнообразието в секса е един от основните начини да задържим интереса на любимия.

Секс под светлините на коледната елха

Как да прекараме една незабравима и вълнуваща коледна нощ..?

Светлините и голотата са едни от еротичните стимулатори за мъжете.

Докато част то жените се притесняват да правят секс на светло, повечето мъже предпочитат да имат пълна видимост, докато обладават жената.

Светлината и възможността да се наслаждават на женствените форми и интимните пози, с които можете да го изненадате, ще бъдат онази специфична подправка, която ще придаде вкус на вечерта, за да я направи незабравима.

Ирландски учени са установили, че силната светлина съдейства за отделянето на тестостерон при мъжете и това значително засилва желанието им за сексуална наслада с половинката.

Оказва се, че светлинната терапия, която намира приложение при лечение на депресия, може да се използва ефективно при лечение на хора с проблеми с ерекцията и постигането на удовлетворяващ секс.

Ако искате да съчетаете доброто настроение на празниците със значително повишено либидо, не акцентирайте на алкохолните напитки, а на правилното осветление в спалнята, хола, банята и навсякъде, където възнамерявате да правите секс.

Ако се притеснявате от тялото си и за вас прекалената светлина е табу, просто облечете еротична нощничка или дреха, в която се чувствате секси. Развоят на нощта ще ви даде насоки как тя да продължи, но се обзалагаме, че ще е запомняща се вечер…

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP